Della (alb mat)
  Della (alb mat)
  Della (alb mat)
  Della (alb mat)

  Della (alb mat)

  750,00 lei
  cu TVA 1-7 zile
  Culoare
  • Alb Mat
  Dimensiune foaia de ușă

  Opțiuni

   

   Îți prezentăm o ușă de tip ramă și panou, produsă în una din cele mai mari și moderne fabrici de uși de interior din Europa de Est, New Style Door Factory.

   Ușa de interior Della - este frumoasă și în același timp solidă. Cadrul ușii este din lemn stratificat de pin și MDF (tehnologie italiană). La construcția acestei uși sunt folosite fâșii de sticlă (fixate cu cheder și silicon), în combinație cu plăci din MDF. Având un design minimalist, se potrivește aproape oricărui tip de interior.

   Produsul respectiv poate fi înfoliat cu PVC Deluxe (castan,grey,fag cenușiu,arin auriu) sau Polipropilenă Premium (alb mat).

   Polipropilena Premium este probabil unul din cele mai bune finisaje pentru ușile de interior. Polipropilena este foarte rezistentă la umiditate și își păstrează culoarea pentru mult timp. 

   Acest material este ecologic și sigur pentru sănătatea oamenilor, pentru că nu are în compoziție clor și compuși halogeni, deci nu emite vapori toxici.

   Suprafața ușilor acoperită cu polipropilenă este moale și plăcută la atingere (senzația unui lemn lustruit). 

   Stratul suplimentar de lac îi oferă o rezistență bună la zgârieturi sau alte acțiuni mecanice. O altă caracteristică importantă a Polipropilenei Premium este că în comparație cu furnirul natural, aceasta nu crapă.

   Della vine echipată în varianta standard cu toc fix 10 cm, pervaze semirotunde tăiate la 45 grade pe o parte, mâner cu rozetă, broască și 3 balamale. Opțional ușa poate fi achiziționată cu toc reglabil 10-14 cm cu pervaze pe ambele părți.

   Ușa se întreține ușor, fiind suficientă ștergerea ei cu o cârpa moale alături de o soluție din comerț pentru curățarea mobilei.

  Tocuri și Feronerie

  Produse asemănătoare

  Producător
  New Style
  Model
  Della
  Tip ușă
  Construcție tip ramă și panou
  Deschidere
  Universală
  Grosime foaia de ușă
  40 mm.
  Finisaj
  Polipropilena Premium
  Toc standard
  Toc fix 10 cm
  Pervaz standard
  Semirotund
  Feronerie
  Mâner, rozete, 3 balamale tip fluture.
  Termen de garanție
  24 luni
  Produs adăugat la Favorite
  Produs adăugat pentru a compara.